嗯啊射-嗯啊轻点视频在线观看-嗯啊你轻点好深啊hh在线播放-嗯啊秘书办公室呻吟浪荡-99re在线精品国产欧美-99re在线观看视频

中文
News
News
News and information

Home > News > News Information

Reasons and Solutions for Defects in Hardware Bullet Bending Parts
Time : 2024-04-09 Click count : 1629

Reasons and solutions for defects in precision metal stamping processing and metal spring bending parts


1、 The curved end face bulges, and the outer surface of the curved rounded corner strip tilts at both ends

Analysis reason: When bending, the outer surface of the lotus harvesting is pulled along the circumferential direction, the material on the inner surface is compressed, and the two end faces in the lotus harvesting direction are squeezed. When the concave die has a small fillet, warping will occur.

Solution: 1. In the final stage of bending, there should be sufficient correction pressure; 2. Adapt the fillet radius of the concave mold to the outer fillet of the curved part; 3. Add subsequent molding processes.


2、 Bending causes deformation of the hole

Analysis reason: When the hole spacing is close to the bending curve, the pressure on the outside of the bending key causes the side of the hole near the bending curve to stretch outward.

Solution: 1. The edge distance of the hole of the bent part should not be less than the limit distance; 2. Correct the bending process by considering bending first and then punching.


3、 Cannot guarantee the hole size after bending

Reason analysis: 1. The unfolded size of the bent part is incorrect; 2. Caused by material rebound; 3. Unstable positioning.

Solution: 1. Accurately calculate the size of the blank; 2. Add calibration processes or improve the structure of bending molds; 3. Improve the bending process or increase process positioning.


4、 After bending, the axes of the two holes are misaligned

Analysis reason: The rebound of the material changed the bending angle, resulting in a misalignment of the centerline.

Solution: 1. Add a calibration process; 2. Improve the structure of the bending mold to reduce bending rebound; 3. To improve the manufacturing process, you can first bend and then punch the holes on both sides.


5、 The bending curve is not parallel to the centerline of the two holes

Reason analysis: 1. Unreliable positioning leading to material displacement errors; 2. Unbalanced bulges appear in the curved area where the bending height is less than the maximum height.

Solution: 1. Improve the positioning method of bending process, etc; 2. Increase the height dimension and then cut off the excess curved edges of the raised part.


6、 For parts with a pair of gaps in the middle, both feet will experience deflection

Analysis reason: Uneven force on the straight edges on both sides of the incision.

Solution: 1. Improve the structure of the bent part; 2. Increase the process allowance at the incision site, seal the incision, bend it, and then cut it off.


7、 After bending, deformation occurs in the width direction, and the bent part has a bow shaped deflection in the width direction

Analysis of the reason: The stretching and load-bearing capacity of the bent part in the width direction are inconsistent, resulting in twisting deformation and deflection.

Solution: 1. Increase pressure during the bending process; 2. Add a correction process; 3. Make the fiber direction of the material form a certain angle with the bending curve.


8、 The bending height dimension is unstable

Reason analysis: 1. The height dimension is too small; 2. Asymmetric rounded corners of concave molds; 3. The positioning of the raw material process is unreliable.

Solution: 1. The bending height dimension should not be less than the minimum limit. Public welfare compensation can be increased by bending first and then cutting off the compensation part; 2. Correct the rounded corners of the concave mold; 3. Add processes or adjust process positioning.


9、 There is a crack on the outer side of the bend

Analysis reason: 1. The radius of the curved inner corner is too small; 2. The direction of the material fibers is parallel to the bending curve; 3. The rough cutting burrs are bent outward; 4. Poor plasticity of materials.

Solution: 1. Increase the radius of the convex mold fillet; 2. Change the cutting layout; 3. Move the burrs to the inside of the curved part; 4. Annealing or using materials with good plasticity.


10、 There are indentations on the surface of the bent part

Reason analysis: 1. The fillet radius of the concave mold is too small; 2. The surface of the concave mold is rough, and the gap between the concave and convex molds is too small.

Solution: 1. Increase the fillet radius of the concave mold; 2. Adjust the gap between the concave and convex molds.


11、 The curved surface is compressed, causing the material to become thinner

Analysis reasons: 1. The concave die has too small rounded corners; 2. The gap between the concave and convex molds is too small.

Solution: 1. Increase the fillet radius of the concave mold; 2. Increase the gap between the concave convex films.


12、 The bottom of the U-shaped bent part forms an arch

Analysis reason: The concave mold does not have a top material device.

Solution: Add a top material device or add a calibration process.

News Related news
99色精品| 可以免费在线看黄的网站| 97视频免费在线观看| 一级女性全黄生活片免费| 青青久热| 国产视频久久久| 可以在线看黄的网站| 高清一级毛片一本到免费观看| 国产视频一区二区在线播放| 一a一级片| 国产成人女人在线视频观看| 精品视频在线看| 成人高清护士在线播放| 九九九在线视频| 日韩免费在线观看视频| 日本在线不卡免费视频一区| 成人高清视频免费观看| 精品视频在线看| 国产伦久视频免费观看视频| 国产不卡高清在线观看视频| 天天做日日爱夜夜爽| 九九九国产| 欧美夜夜骑 青草视频在线观看完整版 久久精品99无色码中文字幕 欧美日韩一区二区在线观看视频 欧美中文字幕在线视频 www.99精品 香蕉视频久久 | 国产成人精品综合在线| 久久精品店| 四虎影视库| 国产高清在线精品一区二区 | 欧美夜夜骑 青草视频在线观看完整版 久久精品99无色码中文字幕 欧美日韩一区二区在线观看视频 欧美中文字幕在线视频 www.99精品 香蕉视频久久 | 国产不卡在线播放| 国产网站免费视频| 精品久久久久久影院免费| 亚洲精品影院一区二区| 在线观看成人网 | 日韩在线观看免费| 色综合久久天天综合| 久久成人性色生活片| 国产激情视频在线观看| 欧美a免费| 午夜精品国产自在现线拍| 四虎久久精品国产| 亚洲精品影院一区二区| 国产精品自拍在线观看| 欧美夜夜骑 青草视频在线观看完整版 久久精品99无色码中文字幕 欧美日韩一区二区在线观看视频 欧美中文字幕在线视频 www.99精品 香蕉视频久久 | 成人免费网站视频ww| 日日日夜夜操| 国产一级生活片| 亚飞与亚基在线观看| 成人高清护士在线播放| 国产成人欧美一区二区三区的| 国产网站免费视频| a级精品九九九大片免费看| 黄色免费三级| 91麻豆精品国产高清在线| 国产成人啪精品| 国产网站在线| 999精品视频在线| 亚洲精品永久一区| 精品久久久久久中文字幕一区| 亚飞与亚基在线观看| 精品在线观看一区| 麻豆午夜视频| 麻豆系列 在线视频| 日韩中文字幕一区二区不卡| 黄视频网站免费观看| 精品视频在线观看一区二区| 人人干人人插| 日韩一级精品视频在线观看| 国产一区二区精品在线观看| 久久久久久久男人的天堂| 国产一区二区精品久久91| 精品视频在线观看视频免费视频| 欧美激情一区二区三区视频 | 日本伦理黄色大片在线观看网站| 国产高清视频免费观看| 国产91精品系列在线观看| 欧美一级视频免费| 麻豆网站在线看| 成人免费观看男女羞羞视频| 日韩女人做爰大片| 成人高清视频在线观看| 欧美a级大片| 久久精品欧美一区二区| 精品久久久久久中文| 精品久久久久久中文| 日韩女人做爰大片| 久久久久久久久综合影视网| 国产伦精品一区三区视频| 毛片的网站| 九九九在线视频| 天天色成人| 国产一区二区精品久| 亚洲第一色在线| 国产视频在线免费观看| 久久久久久久网| 欧美大片a一级毛片视频| 韩国三级香港三级日本三级| 九九久久99| 可以免费看毛片的网站| 韩国毛片 免费| 91麻豆tv| 四虎论坛| 黄色短视屏| 精品毛片视频| 久久久成人网| 91麻豆国产福利精品| 日韩av片免费播放| 沈樵在线观看福利| 欧美日本国产| 成人在免费观看视频国产| 色综合久久天天综合观看| 午夜在线影院| 成人影院久久久久久影院| 欧美激情一区二区三区中文字幕| 好男人天堂网 久久精品国产这里是免费 国产精品成人一区二区 男人天堂网2021 男人的天堂在线观看 丁香六月综合激情 | 欧美另类videosbestsex久久| 国产精品123| 香蕉视频三级| 久久国产精品永久免费网站| 欧美国产日韩一区二区三区| 国产激情一区二区三区| 中文字幕一区二区三区 精品| 亚洲天堂在线播放| 成人高清护士在线播放| 欧美爱爱动态| 韩国妈妈的朋友在线播放| 精品久久久久久中文字幕2017| 亚欧视频在线| 在线观看导航| 国产成人精品影视| 深夜做爰性大片中文| 久久国产精品自线拍免费| 深夜做爰性大片中文| 午夜精品国产自在现线拍| 亚洲第一视频在线播放| 可以免费在线看黄的网站| 国产激情一区二区三区| 一级女人毛片人一女人| 国产91精品一区二区| 中文字幕97| 国产美女在线观看| 日韩欧美一二三区| 日韩avdvd| 精品视频在线观看一区二区| 国产激情一区二区三区| 精品视频一区二区三区免费| 日韩中文字幕一区二区不卡| 国产福利免费观看| 日本久久久久久久 97久久精品一区二区三区 狠狠色噜噜狠狠狠狠97 日日干综合 五月天婷婷在线观看高清 九色福利视频 | 97视频免费在线| 国产成人精品在线| 青草国产在线| 国产视频久久久| 成人影院久久久久久影院| 99久久精品国产国产毛片| 成人a大片高清在线观看| 色综合久久久久综合体桃花网| 国产伦久视频免费观看 视频| 美女免费精品高清毛片在线视| 可以免费看毛片的网站| 欧美大片一区| 91麻豆tv| 国产视频一区在线| 日本特黄特色aa大片免费| 亚洲第一页乱| 欧美一区二区三区性| 精品视频免费观看| 国产伦精品一区二区三区在线观看| 精品视频在线观看一区二区 | 四虎论坛| 欧美激情在线精品video| 日本特黄特色aa大片免费| 日本久久久久久久 97久久精品一区二区三区 狠狠色噜噜狠狠狠狠97 日日干综合 五月天婷婷在线观看高清 九色福利视频 | 国产综合成人观看在线| 在线观看导航| 91麻豆精品国产自产在线| 国产视频久久久久| 国产网站麻豆精品视频| 国产成人啪精品| 日韩一级黄色片| 久久久久久久网| 四虎影视久久| 四虎影视精品永久免费网站| 青青青草影院| 99久久精品费精品国产一区二区| 精品国产一区二区三区久久久蜜臀| 国产伦精品一区三区视频 | 亚洲 男人 天堂| 午夜在线亚洲| 你懂的日韩| 国产成人女人在线视频观看| 欧美18性精品| 四虎影视久久久免费| 韩国三级香港三级日本三级| 好男人天堂网 久久精品国产这里是免费 国产精品成人一区二区 男人天堂网2021 男人的天堂在线观看 丁香六月综合激情 | 韩国毛片免费大片| 成人免费观看网欧美片| 欧美激情在线精品video| 国产网站麻豆精品视频| 国产网站在线| 国产极品白嫩美女在线观看看|