嗯啊射-嗯啊轻点视频在线观看-嗯啊你轻点好深啊hh在线播放-嗯啊秘书办公室呻吟浪荡-99re在线精品国产欧美-99re在线观看视频

中文
News
News
News and information

Home > News > News Information

Reasons and Solutions for Defects in Hardware Bullet Bending Parts
Time : 2024-04-09 Click count : 1630

Reasons and solutions for defects in precision metal stamping processing and metal spring bending parts


1、 The curved end face bulges, and the outer surface of the curved rounded corner strip tilts at both ends

Analysis reason: When bending, the outer surface of the lotus harvesting is pulled along the circumferential direction, the material on the inner surface is compressed, and the two end faces in the lotus harvesting direction are squeezed. When the concave die has a small fillet, warping will occur.

Solution: 1. In the final stage of bending, there should be sufficient correction pressure; 2. Adapt the fillet radius of the concave mold to the outer fillet of the curved part; 3. Add subsequent molding processes.


2、 Bending causes deformation of the hole

Analysis reason: When the hole spacing is close to the bending curve, the pressure on the outside of the bending key causes the side of the hole near the bending curve to stretch outward.

Solution: 1. The edge distance of the hole of the bent part should not be less than the limit distance; 2. Correct the bending process by considering bending first and then punching.


3、 Cannot guarantee the hole size after bending

Reason analysis: 1. The unfolded size of the bent part is incorrect; 2. Caused by material rebound; 3. Unstable positioning.

Solution: 1. Accurately calculate the size of the blank; 2. Add calibration processes or improve the structure of bending molds; 3. Improve the bending process or increase process positioning.


4、 After bending, the axes of the two holes are misaligned

Analysis reason: The rebound of the material changed the bending angle, resulting in a misalignment of the centerline.

Solution: 1. Add a calibration process; 2. Improve the structure of the bending mold to reduce bending rebound; 3. To improve the manufacturing process, you can first bend and then punch the holes on both sides.


5、 The bending curve is not parallel to the centerline of the two holes

Reason analysis: 1. Unreliable positioning leading to material displacement errors; 2. Unbalanced bulges appear in the curved area where the bending height is less than the maximum height.

Solution: 1. Improve the positioning method of bending process, etc; 2. Increase the height dimension and then cut off the excess curved edges of the raised part.


6、 For parts with a pair of gaps in the middle, both feet will experience deflection

Analysis reason: Uneven force on the straight edges on both sides of the incision.

Solution: 1. Improve the structure of the bent part; 2. Increase the process allowance at the incision site, seal the incision, bend it, and then cut it off.


7、 After bending, deformation occurs in the width direction, and the bent part has a bow shaped deflection in the width direction

Analysis of the reason: The stretching and load-bearing capacity of the bent part in the width direction are inconsistent, resulting in twisting deformation and deflection.

Solution: 1. Increase pressure during the bending process; 2. Add a correction process; 3. Make the fiber direction of the material form a certain angle with the bending curve.


8、 The bending height dimension is unstable

Reason analysis: 1. The height dimension is too small; 2. Asymmetric rounded corners of concave molds; 3. The positioning of the raw material process is unreliable.

Solution: 1. The bending height dimension should not be less than the minimum limit. Public welfare compensation can be increased by bending first and then cutting off the compensation part; 2. Correct the rounded corners of the concave mold; 3. Add processes or adjust process positioning.


9、 There is a crack on the outer side of the bend

Analysis reason: 1. The radius of the curved inner corner is too small; 2. The direction of the material fibers is parallel to the bending curve; 3. The rough cutting burrs are bent outward; 4. Poor plasticity of materials.

Solution: 1. Increase the radius of the convex mold fillet; 2. Change the cutting layout; 3. Move the burrs to the inside of the curved part; 4. Annealing or using materials with good plasticity.


10、 There are indentations on the surface of the bent part

Reason analysis: 1. The fillet radius of the concave mold is too small; 2. The surface of the concave mold is rough, and the gap between the concave and convex molds is too small.

Solution: 1. Increase the fillet radius of the concave mold; 2. Adjust the gap between the concave and convex molds.


11、 The curved surface is compressed, causing the material to become thinner

Analysis reasons: 1. The concave die has too small rounded corners; 2. The gap between the concave and convex molds is too small.

Solution: 1. Increase the fillet radius of the concave mold; 2. Increase the gap between the concave convex films.


12、 The bottom of the U-shaped bent part forms an arch

Analysis reason: The concave mold does not have a top material device.

Solution: Add a top material device or add a calibration process.

News Related news
精品久久久久久中文| 成人高清免费| 人人干人人草| 精品国产三级a∨在线观看| 日韩在线观看视频网站| 欧美国产日韩一区二区三区| 四虎久久精品国产| 久久精品免视看国产成人2021| 四虎影视库国产精品一区| 午夜久久网| 可以免费在线看黄的网站| 精品国产一区二区三区久久久蜜臀| 国产视频网站在线观看| 九九久久国产精品| 欧美大片一区| 日韩免费在线观看视频| 你懂的福利视频| 午夜久久网| 91麻豆高清国产在线播放| 国产一区二区高清视频| 国产成人精品影视| 国产成人精品影视| 青青青草视频在线观看| a级毛片免费观看网站| 亚洲女人国产香蕉久久精品| 久久精品大片| 黄视频网站免费| 亚洲www美色| a级精品九九九大片免费看| 亚欧乱色一区二区三区| 黄视频网站免费观看| 麻豆午夜视频| 999精品视频在线| 久久精品大片| 久草免费在线视频| 可以免费看毛片的网站| 二级特黄绝大片免费视频大片| 日韩中文字幕一区| 久久国产精品自由自在| 国产成人精品综合久久久| 韩国三级视频在线观看| 久草免费在线观看| 国产精品自拍亚洲| 韩国三级视频网站| 韩国毛片 免费| 免费一级生活片| 日日日夜夜操| 尤物视频网站在线观看| 韩国三级视频在线观看| 亚洲精品影院| 日韩中文字幕在线播放| 一级毛片视频免费| a级毛片免费观看网站| 国产不卡在线观看| 免费的黄色小视频| 欧美电影免费| 国产成人精品在线| 亚洲天堂在线播放| 久久精品免视看国产成人2021| 国产精品自拍在线| 国产成人啪精品视频免费软件| 二级片在线观看| 二级特黄绝大片免费视频大片| 欧美爱色| 久久99爰这里有精品国产| 欧美激情一区二区三区在线| 中文字幕Aⅴ资源网| 999久久久免费精品国产牛牛| 国产极品精频在线观看| 黄色免费三级| 久久99欧美| 99久久精品国产国产毛片| 成人免费观看的视频黄页| 欧美激情一区二区三区在线| 日韩中文字幕一区二区不卡| 日韩一级黄色片| 你懂的在线观看视频| 日韩avdvd| 天天做日日爱| 香蕉视频一级| 精品国产一区二区三区国产馆| 精品视频一区二区三区免费| 二级特黄绝大片免费视频大片| 日韩av片免费播放| 日韩专区第一页| 国产美女在线观看| 欧美夜夜骑 青草视频在线观看完整版 久久精品99无色码中文字幕 欧美日韩一区二区在线观看视频 欧美中文字幕在线视频 www.99精品 香蕉视频久久 | 999久久66久6只有精品| 久草免费资源| 国产网站免费视频| 亚洲天堂一区二区三区四区| 免费一级片网站| 你懂的福利视频| 美女免费精品视频在线观看| 九九干| 国产麻豆精品高清在线播放| 午夜家庭影院| 91麻豆精品国产片在线观看| 中文字幕一区二区三区精彩视频 | 国产麻豆精品| 欧美夜夜骑 青草视频在线观看完整版 久久精品99无色码中文字幕 欧美日韩一区二区在线观看视频 欧美中文字幕在线视频 www.99精品 香蕉视频久久 | 欧美另类videosbestsex| 午夜在线观看视频免费 成人| 中文字幕一区二区三区精彩视频 | 日韩avdvd| 国产麻豆精品hdvideoss| 欧美电影免费| 日本特黄特色aaa大片免费| 在线观看成人网 | 夜夜操天天爽| 中文字幕97| 欧美电影免费| 黄色福利| 天天做日日爱| 精品久久久久久综合网 | 日韩在线观看视频网站| 国产综合91天堂亚洲国产| 国产亚洲男人的天堂在线观看| 精品国产亚一区二区三区| 一级片片| 夜夜操天天爽| 日韩在线观看视频免费| 天堂网中文字幕| 久久精品欧美一区二区| 日本久久久久久久 97久久精品一区二区三区 狠狠色噜噜狠狠狠狠97 日日干综合 五月天婷婷在线观看高清 九色福利视频 | 日本久久久久久久 97久久精品一区二区三区 狠狠色噜噜狠狠狠狠97 日日干综合 五月天婷婷在线观看高清 九色福利视频 | 久久精品店| 国产综合成人观看在线| 国产91素人搭讪系列天堂| 精品久久久久久综合网 | 你懂的福利视频| 日韩免费在线视频| 国产不卡在线看| 欧美激情影院| 人人干人人草| 欧美日本免费| 精品视频一区二区三区免费| 久久99爰这里有精品国产| 国产精品123| 久久精品大片| 国产亚洲精品成人a在线| 日本久久久久久久 97久久精品一区二区三区 狠狠色噜噜狠狠狠狠97 日日干综合 五月天婷婷在线观看高清 九色福利视频 | 可以免费在线看黄的网站| 午夜在线影院| 四虎影视久久久| 久久99中文字幕| 欧美激情一区二区三区在线| 欧美夜夜骑 青草视频在线观看完整版 久久精品99无色码中文字幕 欧美日韩一区二区在线观看视频 欧美中文字幕在线视频 www.99精品 香蕉视频久久 | 日韩在线观看视频免费| 日本久久久久久久 97久久精品一区二区三区 狠狠色噜噜狠狠狠狠97 日日干综合 五月天婷婷在线观看高清 九色福利视频 | 日韩欧美一二三区| 天天做人人爱夜夜爽2020毛片| 国产伦精品一区二区三区在线观看| 一级毛片看真人在线视频| 麻豆午夜视频| 黄色福利| 九九精品在线播放| 韩国三级香港三级日本三级la| 91麻豆精品国产自产在线观看一区| 国产高清视频免费| 日韩在线观看视频黄| 人人干人人草| 国产麻豆精品免费密入口| 亚洲爆爽| 日本在线www| 久久国产精品只做精品| 可以免费在线看黄的网站| 人人干人人草| 日本特黄特色aa大片免费| 亚洲精品中文一区不卡| 国产一区二区精品在线观看| 国产精品免费久久| 国产麻豆精品hdvideoss| 欧美1卡一卡二卡三新区| 韩国三级视频在线观看| 国产精品1024永久免费视频 | 九九久久99| 午夜精品国产自在现线拍| 国产网站在线| 99热精品一区| 毛片高清| 午夜家庭影院| 日韩中文字幕一区二区不卡| 国产不卡在线看| 国产成a人片在线观看视频| 国产91精品一区二区| 精品在线视频播放| 亚久久伊人精品青青草原2020| 中文字幕97| 欧美激情一区二区三区视频| 日韩一级黄色| 91麻豆精品国产综合久久久| 国产91素人搭讪系列天堂| 黄色免费网站在线| 久久国产精品自由自在| 精品国产一区二区三区久久久蜜臀| 九九精品久久| 成人影院一区二区三区| 午夜欧美成人久久久久久| 免费一级生活片|